Wigg_hus_tiny

Fiber till din villa

Fiber i Lidköpings fjärrvärmeområden med samförlagd fiberslang

Senast uppdaterad: 3 juli 09:51
MFR_8803
Är du intresserad av att ansluta din fastighet till Lidköpings Stadsnät och ta del av de tjänster som finns inom bland annat Bredband, TV samt Telefoni?
Lidköpings Bredband har förberett er fastighet för fiber i samband med fjärrvärmeinstallationen. Beställer du fiberanslutning, kommer vi ut till dig och installerar en fiber i det rör som finns färdigt, och vi monterar sedan upp en mediakonverter (CPE) där röret för fiber avslutas.
I Tjänsteguiden kan du redan idag se vilka tjänster som våra leverantörer erbjuder, i form av bredband med hastighet upp till 100Mbit, TV samt Telefoni.
BankID-logo
Hur anmäler jag mig och vad kostar det?
Du anmäler dig här till höger. Du får då ett anslutningsavtal hemskickat till dig. Alternativ för delbetalning finns direkt på anslutningsavtalet. Det finns även möjlighet att teckna avtal direkt här på sidan om du har applikationen BankID (delbetalning finns ej vid beställning med BankID). Klicka på "Jag vill anmäla mig" inne i området för att beställa anslutning. Du kan även välja att göra en ej bindande intresseanmälan om du vill ha mer information kring fiberanslutningen med dess tjänster. Anslutningsavgiften är 16800kr inklusive moms.
För frågor kring tjänster och anslutningsavtal

Openbit

020-373800
info@openbit.se
För frågor kring anslutningen till stadsnätet

Lidköpings Bredband

#inlineditbutton